SKŁADNIKI
dla 2-3 osób
1 kg skrzydełek drobiowych
3 łyżki miodu
80 ml sosu sojowego ciemnego Tao Tao
1/ Skrzydełka umyć, oczyścić i odciąć końcówki. W misce wymieszać miód i sos sojowy, dodać skrzydełka i odstawić na parę godzin do lodówki. Najlepiej na noc.
2/ Przełożyć do naczynia i piec ok godziny w temperaturze ok 180-190 stopni. Podawać z ryżem lub plackami ryżowymi.
Smacznego!:)
To najwspanialsze skrzydełka ever!!Jutro pędzę do sklepu po skrzydełka, tralala....
OdpowiedzUsuńZlituj sie i daj mi choc jedno plissss :-)
OdpowiedzUsuńBierz :)) właśnie będę próbowała coś tu dodać, jak nie pójdzie, mimo już drobnych robót tu, to przekieruję się na inną stronę :( i zacznę od początku. eh
UsuńZlituj sie i daj mi choć jedno plissss :-)
OdpowiedzUsuń